tiistai 7. tammikuuta 2014

Kirahvi muutti makuuhuoneeseen

RV 26+5. Ensimmäinen lääkärikäynti. Painoni on noussut edellisestä neuvolakäynnistä 400 grammaa viikossa, yhteensä raskauden alusta 4 kiloa. Sf-mitta menee keskellä keskikäyrää. Viime viikolla laitoin (ensimmäisen ja viimeisen) masukuvan itsestäni Facebookiin, ja sain kommentteja, että vatsani on pieni ja sievä. No, minusta ei ole. Oloni on pääasiallisesti valtava. Toisinaan minua jopa ärsyttää ihan kamalasti koko vatsa, mutta toisinaan en malta olla ihailematta sitä.

26+5.



Viikonloppuna kasattiin jo pinnasänky valmiiksi, jotta kissa ehtii tutkia sen jo ennen vauvan tuloa, eikä mene sinne enää sitten, kun ollaan saatu pikku tuhisija sinne nukkumaan. Helpotuksekseni koko kapistus ei ole liiemmin kissaa kiinnostanut. Nyt vauvaa varten hankittavat tarvikkeet alkavatkin olla rattaita vaille kasassa, pitkälti sen ansiosta, että saatiin paljon käytännöllisiä joululahjoja vauvan tuloa ajatellen.



Hurjan suloinen sänky tämä kyllä on (kuvien laadusta huolimatta).

3 kommenttia:

  1. Onpa nätti sänky lapselle! :)

    VastaaPoista
  2. Löytyi ihan vahingossa mieleinen! Vaikka enemmän nämä tällaiset söpöt kuvat taitavat olla äitiä varten, kun ei se vauva niistä vielä mitään tajua... :)

    VastaaPoista