lauantai 24. tammikuuta 2015

Takiainen

Meidän neidillä ei tuntunut pikkuvauvana olevan mitään tiheän imun kautta. Hän taisi olla pisimmillään rinnalla parikymmentä minuuttia, eikä sitäkään tapahtunut usein. Takiainen hänestä on tullut vasta nyt myöhemmin.


Äidin tyttö neiti on ollut aina. Vain äiti on kelvannut nukuttajaksi ja vain äidin syli on lohduttanut hädän hetkellä. Se on toki ymmärrettävää, sillä suurimman osan ajasta olemme lapsen kanssa kaksin. Isin kolmen viikon talviloman myötä kelpuuttaa tyttö nyt isinkin kahteen edellämainittuun, mutta äidin suosimisen tilalle on tainnut tulla kunnon eroahdistus.

Jos poistun huoneesta, seuraa pikku kaverini minua. Myös ja erityisesti vessaan.

Kun menen suihkuun, tyttö käy pienin väliajoin hakkaamassa kylpyhuoneen ovea, koska saattaahan olla, että jään sinne ikuisiksi ajoiksi.



Sylissä hän ei varsinaisesti viihdy, mutta sen täytyy kuitenkin olla koko ajan lähettyvillä. Ihan vain varmuuden vuoksi.

Näyttääkö tutulta?

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Toisaalta ihan kiva, että tyttö tykkää olla lähellä, mutta toisaalta esimerkiksi vessassa olisi myös ihan kiva käydä yksin. :D Varsinkin kun jos neidin päästää kylpyhuoneeseen, hän suuntaa suoraan kissan hiekkalaatikolle.

      Poista
    2. No eipä pääse ainakaan tekemään pahojaan sillä aikaa kun käy vaikka sielä vessassa :D

      Haastoin sut mukaan värihaasteeseen, mikäli innostut :P

      Poista
    3. ...Paitsi että se yrittää syödä ne hiekat! :D

      Kiitos haasteesta! Lähden mielelläni mukaan.

      Poista
  2. Kuulostaa tutulta =)))) Söpö postaus!

    VastaaPoista
  3. Meillä on nyt alkanut olemaan ilmassa paljon enemmän äitiin takertumista kuin ennen! Aikaisemmin poitsu ei ollut moksiskaan, vaikka kävin jossain tai poistuin huoneesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on tämä pahentunut huomattavasti ihan viime aikoina! Kai se kuitenkin on jonkinlainen kohteliaisuus, vaikka välillä vähän rasittavaa... :)

      Poista