lauantai 3. tammikuuta 2015

Omin jaloin

Kahdeksankuinen alkaa muistuttaa jotain vauvan ja taaperon välimuotoa. Hän nousee taitavasti tukea vasten seisomaan, ja tuki voi tietysti olla mitä tahansa kissan hännästä minun hiuksiini. Alastulokin alkaa jo olla sen verran hallittua, ettei minun tarvitse koko ajan olla pitämässä hänestä kiinni. 


Jos kotona haluaa säilyttää mitään metriä alempana, täytyy varautua siihen, että tavarat päätyvät lattian kautta pikku neidin suuhun. Mikä lie tarjoushaukka tytöstä on tulossa, sillä mainoslehdet ovat hänellä tällä hetkellä erityisen mielenkiinnon kohteena.


Neiti myös liikkuu tukea vasten ainakin sivuttain. Sen verran haparoivia askeleet kuitenkin vielä ovat, että joulupukilta saatu Brion taaperokärry saa vielä muutaman viikon odottaa koeajoa. Sitten ollaan muutenkin saavutettu kärrylle asetettu yhdeksän kuukauden suositusikäraja.


Ja loppuun voisin vielä todeta, että ei meillä ihan oikeasti aina hengailla pelkissä sukkareissa, vaikka jostain syystä kamera tuntuu aina juuri silloin olevan esillä kun päällishousut puuttuvat. Uskokoon ken tahtoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti