perjantai 6. helmikuuta 2015

Värihaaste 3/5: keltainen

Valitsin keltaisen värin, vaikka ajattelin ensin, ettei sitä juuri löydy meiltä lelukorin ulkopuolelta. Väärässäpä olin! Iloisia keltaisia väripilkkuja löytyikin enemmän kuin olin kuvitellut.

Ensin kuitenkin se lelukori.Ja yllättäen kirjahylly. Etenkin monissa lastenkirjoissa on keltaiset kannet.Keittiöstä löytyy keltaisia muumeja enemmänkin.

Onko lapsiperhettä ilman keltaista kylpyankkaa?Tytöllä on myös hellyyttävä keltainen pyjama sekä suloisia asusteita. Ja on muuten kyseessä perityt tossut! Mummini teki ne minulle silloin melkein kolmekymmentä vuotta sitten.
Askartelutavaroistani löytyy keltaista.
Ja bonuksena keltainen kauppakassi, joka ei kovin helposti häviä. Ei tosin ole kovin usein käytössäkään.


2 kommenttia:

 1. Tää on ollut kyllä hauska haaste kun tosiaan ihan itseäkin on yllättänyt miten paljon niitä värejä kotoa löytyykään :) Ihania noi muumit<3 ja toi sun lankakori. Ihanan pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin juuri! Ensin ajattelin, etten saa kyllä viittä väriä millään, mutta nyt alkaa näyttää siltä, ettei se ole edes vaikeaa. :)

   Mulla on ihan liikaa lankoja kyllä. :D Niitä on neljä muovikassillista enkä tiedä, miten saan ikinä kaikki käytettyä.... Korin virkkasin alunperin lelukoriksi, mutta se osoittautuikin ihan liian pieneksi siihen tehtävään.

   Poista