perjantai 25. lokakuuta 2013

First world problems

RV 16+0. Edelleen oksettaa. Taustalla soi Jenni Vartiaisen uusin levy ja kissa nukkuu minun sylissäni.

Olen odottanut jo pitkään, että saisin jotain ruoka-aineisiin kohdistuvia mielitekoja, että pystyisin syömään jotain muuta kuin mandariineja ja pussikeittoa, ja eilen, omaksi hämmästyksekseni, mun teki mieli Pringlesejä. Ei todella mikään terveellinen mieliteko, mutta sallin sen itselleni ihan vain siitä hyvästä, että kaksi ja puoli kuukautta on aika pitkä aika elää mandariineilla ja pussikeitolla. Parista sipsistä tuskin kärsitään kamalasti kumpikaan, en minä eikä sikiö. Muutenkaan en vielä paina läheskään sen verran, mitä painoin ennen raskautta, vaikka mahaa alkaa jo olla. Tulee varmaan sanomista parin viikon päästä neuvolassa, vaikka ei kai sen painon tässä vaiheessa vielä kamalasti olisi pitänytkään nousta, kun en kuitenkaan ole alipainoinen.



Masukuva. Luin vauvakirjasta, että sikiö on tällä viikolla n. 16 cm koko pituudeltaan. Ihan hurjan iso jo!


Huomasimme eilen iloksemme, että taloyhtiömme pihalle on ilmestynyt suuri jätelava, jonne asukkaat saavat viedä omia turhia tavaroitaan. Tyhjensin heti innoissani kaksi rumaa liinavaatekaappia, joista olemme haaveilleet pääsevämme eroon. Mieheni saa purkaa ne ja kantaa pois. Nyt on sitten taas lattiat täynnä laatikoita, juuri kun viime viikonloppuna sain kirjat lattioilta hyllyihin. Tosin tämä on myös hyvä asia. Nyt nuo liinavaatteet on helppo käydä läpi ja heittää turhia pois tai laittaa uusiokäyttöön (eli pilkkoa siivousräteiksi...).

2 kommenttia:

  1. Minulla alkoi pahoinvoini varsinaisesti helpottaa varmaan joskus viikoilla 17+jotain. Toivottavasti sinunkin olosi paranee pian. Minulla on nyt 21. viikko ja edelleen on aika paljon ruoka-aineita, joita en vaan pysty syömään. Enää ei sentään okseta koko ajan, onneksi...

    Sinulla on muuten mielenkiintoinen blogi. Jään seuraamaan!

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa lukijaksi! :)
    Mullakin kyllä onneksi kasvaa koko ajan ruoka-aineiden määrä, joita pystyn syömään. Tuskin tämä oksentelu enää montaa viikkoa kestää...!

    VastaaPoista