keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Elefantit

RV 16+5. Kello 05:00. En saa enää unta, vaan nousen ja neulon vauvalle ruman villasukan. Aamiaiseksi on kulhollinen jäätelöä, sillä annoskoon kanssa on syytä liioitella, koska sen joutuu kuitenkin jakamaan kissan kanssa.

Olen aloittanut vauvatavaroiden haalimisen kaikesta epäoleellisesta, kuten itsekudotuista rumista villasukista, sekä vaatteista ja leluista, joiden käytännöllisyydestä en tiedä mitään, mutta jotka ovat vaan olleet niin söpöjä, että on ollut pakko saada. Aviomieheni totesi vaatekasaa katsoessaan, että näähän on kaikki poikien värisiä. No niinpä olivatkin. En ollut tietoisesti asiaa ostoksia tehdessäni ajatellut, mutta kai minä jollain tasolla kuvittelen saavani pojan, vaikka en edes tiedä, mihin perustaisin kuvitelmani, sillä mitään oikeaa tietoa asiasta ei ole.

Äsken hain postista tilaamiani Rätt Start-pinnasängynlakanoita. (Olisi ehkä hyvä hankkia myös se pinnasänky tai edes patja siihen, mutta hei, eihän tällaisia nyt voi vastustaa?) Samassa paketissa tuli luomupuuvillasta valmistettu masutuubi. En ole vielä päässyt kokeilemaan sitä kunnolla käytännössä, mutta se vaikuttaa kyllä hyvältä päällä (tosin vielä vähän isolta) ja muutenkin kätevältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti