maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonlopun projektit

Aamun tunnit. Kello 06:00. Näen unta, että astun käärmeen pesään, herään, enkä saa enää unta, koska oksettaa. Yritän unohtaa pahoinvoinnin ja jatkaa nukkumista, mutta peli on jo menetetty. Saatuani alas vähän maitorahkaa kuvittelen, että olo alkaa helpottaa, kunnes annan myös kissalle aamiaista, mikä on tietysti virhe. Kissanruuan haju saa minut oksentamaan. Tyypillinen aamu. Kuvittelin, että viikolla 16. pahoinvointi olisi jo takana, mutta eipä ole. Onneksi se on jo huomattavasti vähemmän lamauttavaa kuin aiemmin.

Viikonloppuna saatiin kuitenkin remonttia taas eteenpäin. Aviomieheni vaihtoi tulevaan lastenhuoneeseen lattian, minkä seurauksena lattiaprojekti alkaa jo olla voiton puolella. Koko asunnosta on nyt vanha parketti revitty irti ja tilalle laitettu uusi, valoisampi, siistimpi ja ihana laminaatti. Enää puuttuu listat ja lattiat ovat valmiit. Tuntuu hyvältä, kun isotöisin ja pölyisin(!) osuus remontista alkaa olla takana.


Oma projektini oli saada kirjat lattioilta kirjahyllyyn. Niinpä päädyin IKEAan (neljän miljoonan muun kanssa) ja ostin kaksi mustaa, isoa kirjahyllyä. Sain koottua vasta toisen, mutta olen jo erittäin tyytyväinen hankintaani! Meillä oli lapsuudenkodissa kirjahyllyjä vähän joka seinällä, joten kirjahyllyt tekevät mielestäni kodista kodin näköisen.

Nyt yritän vielä kasata sen toisen hyllyn ennen töihin lähtöä. Aikaa kaksi tuntia ja 37 minuuttia.(PS. En kasannut. Nukuin päiväunet.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti