keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Haasteena syöminen

Herään pahoinvoivana, sillä olen edellisenä iltana tehnyt amatöörin virheen ja unohtanut syödä iltapalan. Kuvittelen paahtoleivän auttavan, mutta välittömästi laitettuani leivät paahtimeen, se alkaa savuta ja haista ja joudun keskeyttämään operaation. Leipien sijasta otettu lasillinen tuoremehua ei auta pahoinvointiin. Koko asuntoa hallitseva kärähtäneen leivän haju ei varsinkaan auta pahoinvointiin. Muutaman tunnin kuluttua tajuan, etten vieläkään syönyt mitään.

Olen nyt viikon ajan kirjoittanut ylös kaiken, mitä syön. Pääasiassa juuri välttääkseni tuon tänäkin aamuna tapahtunene lipsahduksen. Vapaapäivinä hyvin usein yksinkertaisesti vain unohdan syödä tarpeeksi. Lisäksi olen alkanut tarkkailla ruokavalioni monipuolisuutta, sillä olen kasvissyöjä, ja nyt raskauden aiheuttaman kuvotuksen myötä myös hyvin nirso sellainen. Toisinaan kuvittelen syöneeni paljon paremmin, kuin todellisuudessa olen syönyt. Ruokapäiväkirja auttaa tässä asiassa paljon!

Kaikesta huolimatta, minusta tuntuu, että vatsani on kasvanut hirveästi viikon aikana. En malta olla tuijottamatta sitä, koska se vaan näyttää niin isolta. Jouduin eilen käydä ostamassa itselleni ensimmäiset äitiyshousut ja tavallista kokoani suuremmat rintaliivit. Olisi ehkä pitänyt käydä jo vähän aikaisemmin, sillä niin yllättävältä kuin tämä kuulostaakin, olo on huomattavasti mukavampi sopivissa vaatteissa.



Kuva viikolta 22+6.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, tulin heittämään samaan haasteen kuin edellä kommentoinut :) Noh, nyt sinulle on sitten tuplahaaste!

    VastaaPoista
  2. Haaste otettu vastaan! Kiitos molemmille! :)

    VastaaPoista