perjantai 13. maaliskuuta 2015

Värihaaste 5/5: turkoosi

Odotin tämän haasteen viimeisen osan toteuttamisen kanssa pitkään aurinkoista päivää, jotta saisin otettua parempia kuvia, mutta eipä näinä valoisina päivinä ole sitten kuitenkaan malttanut pysyä sisällä kuvailemassa. Parempi niin, onhan se aurinko niin harvinaista herkkua näillä leveysasteilla, että siitä onkin syytä nauttia ulkosalla.

Valitsin viimeiseen osaan väriksi turkoosin. Sisustuksessa meillä ei sitä varsinaisesti ole, mutta yksittäisiä esineitä löysin aika paljon. Nyt oikeastaan näitä kuvia katsoessani aloin miettiä pitäisikö tämä osio sittenkin nimetä siniseksi, vaikka kuvatessani pidin näitä kaikkia tavaroita turkooseina. No, on mikä on, tässä tulee:

Neidin kärryt edustavat tätä kyseistä värisävyä. Iittalan Aalto-maljakko, joka on aikoinaan kihlajaislahjaksi saatu. Kukkia siellä ei ole tainnut koskaan olla, vaan vaasissa säilytetään kortteja, jotka on vähän spesiaalimpien tapausten yhteydessä saatu, esimerkiksi naimisiinmenomme ja tyttäremme syntymän johdosta.Anopilta peritty kulho, joka jostain syystä on mielestäni ihan hurjan suloinen.Kylpyhuoneen matto ja pyyhkeitä. Kyseinen matto on ihanan pehmeä jalkojen alla, mutta kun kylpyhuoneeseen lisätään kissan hiekkalaatikko, ei se enää olekaan niin kätevä, heh. 
Kirjahyllyssä on turkoosia, mm. tuo jo aiemmin mainitsemani viiden vuoden päiväkirja.Ja Myyn huoneessa väriä löytyy leluhyllyn laatikoista ja verhoista.
Värihaasteen aikaisemmat osiot voit katsoa täältä: pinkki, keltainen, violetti ja vihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti