perjantai 5. joulukuuta 2014

Minustako jouluihminen?

Ostin elämäni ensimmäisen joulukoristeen viime jouluna. En ole ikinä ollut millään tapaa jouluihminen, mutta vuosi sitten lyllersin ison mahani kanssa kauppaan ja raskaushormonipäissäni kiikutin kassalle ikkunaan ripustettavan joulutähden. Koko päivän istuin ja tuijottelin ostamaani tähteä miettien, että mitä ihmettä minulle juuri tapahtui.
(Ja siis miettikää, minulla ihan oikeasti oli aikaa istua tyhmänä päivä tuijottamassa ikkunaa!)

Olen monesti miettinyt, että kuka ihme ostaa näitä jouluaiheisia härpäkkeitä kotiinsa. Nyt näyttää pahasti siltä, että olen tullut elämässäni pisteeseen, jossa se joku olen minä. Tänä vuonna meillä kotona näkyy, että joulu on tulossa. Lapseni lähennellessä kahdeksan kuukauden ikää ei tätä varmaan voi enää laittaa minkään hormonien piikkiin.
Liekö äitiys pehmentänyt pääni, vai onko se tämä kotona vietetyn ajan määrä?

4 kommenttia:

 1. Mulle on käynyt vähän samoin, olisko olemassa jotkut äitihormonit kuitenkin jota syyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla ainakin vaikuttaa tuo, kun kotona viettää niin paljon aikaa nykyään. Oon jatkuvasti sisustamassa jotain :D Mutta oon kyllä aina ollutkin kovasti jouluihminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on jatkuvasti joku remontti- tai sisustusprojekti meneillään! Ne pienet häiritsevät asiat alkavat äkkiä häiritäkin paljon kun niitä tuijottelee joka päivä koko päivän...

   Poista