tiistai 30. joulukuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta!

Täällä on nyt sairasteltu ihan toden teolla. Lapsi on pitkittyneen hengitystieinfektionsa vuoksi antibioottikuurilla ja itse sairastin flunssan, jonka kylkiäisinä tuli kuumetta ja korvatulehdus. Oma tautini alkaa jo hellittää otettaan, mutta lapsi rohisee edelleen pahasti. Hän jaksaa nyt jo onneksi leikkiä, juoda maitoa ja jahdata kissaa, joten eiköhän tässä olla parempaan suuntaan menossa.

Ensimmäisinä kipeinä öinään lapsi nukkui vain 15-60 minuutin pätkiä, ja voi että nyt sitä arvostaakin taas niitä tavallisia kahden syötön öitä, jolloin ei muuten herätä rauhoittelemaan itkevää lasta. Syömisessäkin on sairastelun myötä otettu taas takapakkia, ja yllätys yllätys, neiti haluaisi jälleen kerran elää pelkällä rintamaidolla. Muuta tähän ei kai voi todeta, kuin että onneksi edes se maistuu. Itse olen tietysti tulkinnut tilanteen niin, että saan syödä suklaata niin paljon kuin haluan, koska maitoahan ei tule, jos en syö tarpeeksi (heh heh).

Minä en tänne jää lepäilemään, heippa!
Näistäkään ei jostain syystä hirveästi pidetä.

Mieheni on onneksi kolmen viikon (!) talvilomalla, mikä helpottaa tilannetta ihan hirveästi. Kipeänä on raskasta hoitaa lasta ja kipeää lasta on raskas hoitaa, mutta kävi hyvin ettei minun nyt tarvitse selviytyä siitä yksin. Jos ei oteta huomioon sitä, että olemme puolikuntoisia, niin tekee kyllä meille kaikille ihan hyvää vain lepäillä muutama päivä kotona ihan perheen kesken!

2 kommenttia:

  1. Voi ihanan pitkä loma miehelläsi! :)
    Meilläkin ollaan kipeänä, Kukkis on räkäinen ja yskii, ei kuumetta onneksi, mutta nukkuu ja syö huonosti. Nyt onneksi vaikuttaa olevan vähän parempi kun viimeiset pari päivää, tänään maistui jo ruoka :)

    Mulla on sit taas joku oma versio, lihaksia ja päätä särkee, kuumottaa mutta ei ole kuumetta, kurkku on kipeä ja korvissa humisee. Ja mies on töissä. Voi näitä viime päiviä. En oo käynyt ulkona moneen päivään. Huomenna ajattelin mennä. Ihan vaikka 10minuutiksi vaan ulkoilmaa hengittämään :)

    Pikaista paranemista teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kurjaa, että teilläkin ollaan kipeänä! :( Lapset eivät onneksi tunnu jäävän potemaan näitä tauteja samalla tavalla kuin me aikuiset... Itse kun haluaisi vaan nukkua, niin toinen jo kiipeilee jossain tutkimassa kirjahyllyjä tai lääppimässä televisiota. :D
      Tekisi kyllä mullekin tosi hyvää mennä edes käymään vähän ulkona. Oon ollut sisällä kohta viikon! Ehkä huomenna sitten.

      Pikaista paranemista myös sulle ja Kukkikselle!

      Poista