tiistai 9. joulukuuta 2014

Murkinaa mukulalle!

Lapseni ei ihan täysin vieläkään ole ymmärtänyt, kuinka ihana asia syöminen on, vaikka soseita on maisteltu jo kohta kaksi kuukautta. Parempaan suuntaan ollaan kuitenkin menossa, sillä enää ainoastaan aamupuuro kuorii mimmistä esiin totaalikieltäytyjän. Ihan sama millä sitä maustaa tai mikä on sen koostumus, alas ei mene lusikallistakaan. Täysin sama puuro kelpaa kuitenkin iltapalaksi, merkillistä kyllä.

Tänään teimme lounaan bataateista ja maissista. Luomutuotteita molemmat, ja ihan lähikaupasta haettuja. Voi että olin tyytyväinen, kun näin siellä nämä suloiset pienet luonnonmukaisesti kasvatetut bataatit!



Ella's Kitchenin puffit uppoavat pienelle paremmin kuin mikään! Pinsettiotekin tuli esiin sillä hetkellä, kun ensimmäisen kerran näitä hänen eteensä laitoin. Tai ainakin se oli ensimmäinen kerta, kun neiti esitteli minulle kyseistä taitoaan. Paketissa on ikäsuositus 7kk +, mutta otin varaslähtöä melkein kuukauden verran, ja ihan hyvin meni.



Yritimme syödä myös vähän mangoa, mutta se oli niin liukasta, ettei oikein tahtonut pysyä pikkuisissa käsissä. Suurin osa meni lopulta omaan vatsaani...



Välipalaksi neiti sai vähän makeampaa sosetta omenasta ja avocadosta. Kumpaakin olisi oikeastaan voinut tarjota myös syötäväksi sormin, mutta valitsin tällä kertaa (vähän) siistimmän ratkaisun ja soseutin ne. Menekki oli ihan kohtalainen.


Päivällinen on vielä tekemättä. Se tulee todennäköisesti sisältämään kanaa, vaikka niiden lihapalojen keittäminen ällöttää minua vieläkin. Mihinkä sitä ei oman lapsosensa puolesta ryhtyisi...!

2 kommenttia:

  1. Oletteko kokeilleet eri puuroja aamuisin tai vaikkapa jotain pehmeää leipää? :) Kukkis on kans ollut huono aamupuuron syöminen mutta riisi- ja mannapuuro uppoaa ja nykyään syödään 90% aamuista sormin leipää ja hedelmiä tai munakasta, jo on eri ääni kellossa kun puuron kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon tarjonnut kaura-, riisi- ja mannapuuroa sellaisenaan tai seassa marjoja tai hedelmäsosetta. Aina sama lopputulos. :D Täytyy kyllä kokeilla tuota ehdottamaasi leipää seuraavaksi...! Kiitos vinkistä. :)

      Poista